Over Orange Oil

Orange Oil is een gespecialiseerde technisch recruitment organisatie. Wij focussen ons hierbij op de industrie, denk daarbij aan Offshore, Olie & Gas, Chemie en aanverwante industrieën. Orange Oil is opgericht door Kees Molenaar en Daan Ponger. Twee ondernemende recruitment professionals met een passie voor het vak. Beiden hebben in het verleden bij grote multinationals gewerkt. Daar hebben ze veel geleerd, maar ook een visie ontwikkeld over wat in hun ogen een goede dienstverlening is.

Vanuit deze overtuiging is Orange Oil ontstaan: een bedrijf met een persoonlijk benadering en een duidelijke branchefocus.

De Oprichters

Kees Molenaar is geboren en opgegroeid in Volendam. Hard en eerlijk werken is hem met de paplepel ingegoten. Na zijn studie Fiscale Economie bleek al snel dat hij zich thuis voelde in een commerciele omgeving en koos hij voor een carrière in recruitment. Na een aantal zeer succesvolle jaren bij een internationaal recruitment bedrijf was het tijd voor het ondernemerschap.

"De kandidaat is ons visitekaartje. Door in te spelen op de behoeftes van onze relaties, gaan we voor tevredenheid bij alle partijen’’


Daan Ponger komt oorspronkelijk ook uit Volendam. Zijn carrière in de sales & service industrie begon 9 jaar geleden, na zijn studie Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit.
Na deze studie is hij een aantal jaren als Key Accountmanager succesvol verantwoordelijk geweest voor een aantal internationale relaties. In de combinatie van recruitment en accountmanagement heeft hij zijn passie gevonden.

“Bewust klein gebleven: small enough to care, strong enough to handle it”
  

 

Vacatures
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Over ons