Inloggen

Freelancers

Bent u opzoek naar een ervaren recruitment partij die u helpt met het vinden van een interessant project? Orange Oil helpt u graag bij het vinden van uw volgende interim opdracht.

Wie is Orange Oil? Orange Oil staat voor een Persoonlijke service, Betrouwbaarheid en Kwaliteit. Graag geven we hieronder aan wat u van ons kunt verwachten aan de hand van deze waarden.

Persoonlijke Service

Als consultant werken wij vanuit de kandidaat. Hierbij kunt u denken aan een persoonlijk en laagdrempelig contact. Daarnaast denken we graag mee met zaken waar u als freelancer tegen aan loopt. In de afgelopen jaren hebben wij geleerd dat het investeren in deze service, relaties oplevert voor de lange termijn waar alle partijen van profiteren.

Betrouwbaarheid

Als freelancer heeft u een persoonlijke pagina. Zo kunt u met uw persoonlijke inlogcode altijd uw profiel inzien en bijvoorbeeld uw urenregistratie controleren. Tijdens de samenwerking streven wij naar volledige openheid in het wervingstraject. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Kwaliteit

Omdat wij ons richten op hooggeschoolde engineers zijn wij goed op de hoogte van hun behoeftes. Dit betekent ook dat dat we continu in contact staan met de meest interessante opdrachtgevers binnen de industrie (zoals Olie & Gas, Chemie, Afvalverwerking, Waterindustrie, Duurzame energie). Hierdoor heeft u toegang tot de meest aantrekkelijke projecten. Door goed te luisteren, matchen wij deze projecten aan uw behoeften.

Spreekt deze werkwijze u aan? Neem dan contact op met ons.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent