Inloggen

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een bemiddelaar die uw uitdagingen en sector specifieke behoeftes begrijpt? Orange Oil is uw partner voor uw interim personeelsvraagstukken.

Wie is Orange Oil? Orange Oil staat voor een Persoonlijke service, Betrouwbaarheid en Kwaliteit. Graag geven we hieronder aan wat u van ons kunt verwachten aan de hand van deze waarden.

Persoonlijke Service

In de afgelopen jaren hebben we geleerd dat door te investeren in service, relaties worden opgebouwd voor de lange termijn. Wij kiezen er bewust voor om klein te blijven en altijd bereikbaar te zijn. Daarnaast heeft u één contactpersoon die direct beslissingsbevoegd is zodat u altijd snel met ons kan schakelen. Verder vinden wij het belangrijk dat u binnen 48 uur over volledig gescreende kandidaten kunt beschikken, uiteraard op basis van no cure, no pay.

Betrouwbaarheid

Tijdens de samenwerking streven wij naar volledige openheid in het wervingstraject. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Kwaliteit

Omdat wij ons geheel en alleen richten op de Nederlandse industrie zijn wij goed op de hoogte van alles wat er speelt in deze markt. Dit betekent ook dat dat we continu in contact staan met de beste interim specialisten. Hierdoor heeft u toegang tot een netwerk van freelancers die voor u relevant zijn. Door goed te luisteren, matchen wij deze specialisten aan uw behoeften.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent